[ Prezentare ]
Birou Traduceri Braila
Biroul nostru, pune la dispozitia clientilor servicii de traducere si interpretariat de inalta calitate, in cel mai scurt timp posibil si la pretul corect, precum si o gama larga de servicii conexe (legalizari notariale, aplicarea Apostilei de la Haga, obtinerea Declaratie de valoare de la Consulatului Italiei la Bucuresti).
[ Despre noi ]
In cateva cuvinte

Colaboram cu traducatori autorizati cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, specializati in diferite domenii.

Experienta noastra de peste 10 ani in domeniul traducerilor se bazeaza pe servicii de calitate si respectarea termenelor de predare a acestora.

Livrarea se face in termen de 24 de ore (pentru un numar maxim de 10 pagini traduse) si in regim de urgenta in functie de disponibilitatea traducatorului.


HTML
Calitate 100%
[ Birou Traduceri ]
Ce oferim ?

Oferim servicii de traduceri autorizate din si in 15 de limbi: engleza, franceza, italiana, spaniola, catalana, germana, rusa, ucraineana, greaca, turca, olandeza, portugheza, suedeza, maghiara, bulgara.

La solicitarea clientilor nostri care au domiciliul in strainatate punem la dispozitie serviciul de livrare prin curier ales de client (Atlasib, DHL, etc).

Tarifele practicate sunt in functie de limba din/in care este tradus documentul. Pentru mai multe informatii consultati sectiunea TARIFE.

Suntem profesionistii de care ai nevoie { }

Experienta indelungata in domeniu, calitatea serviciilor livrate clientilor si promptitudinea sunt cateva dintre calitatile care ne recomanda in fata oricarui competitor.
[ Profesional ]
Servicii de calitate
{ BIROU TRADUCERI BRAILA }

Intotdeauna oferim servicii de Calitate la Pretul corect Profesionale

Contacteaza-ne